[X] Archive

India - het Pushkarmeer

Pushkar is een van de heilige hindoe-steden in India. Lees meer over India of boek een van onze rondreizen door India. Naast de diverse tempels en het heilige meer vind je er een hippie-achtige vibe, wat veel backpackers naar deze plek trekt om te relaxen en mediteren.

India - reis mee naar Goa

Wil je bijkomen van alle drukte tijdens je reis door India, dan is Goa wellicht NIET de relaxte bestemming waar je naar op zoek bent. Maar ben je op zoek naar strandactiviteiten, gezelligheid en een drukke boel - dan is Goa de plek voor jou. Lees meer over India of boek een van onze rondreizen in India.

Delhi - top 5

New Delhi is een enorme stad met een groot aanbod voor backpackers. In New Delhi wonen 16 miljoen mensen, dus het is er erg druk, maar het is desondanks een geweldige ervaring er een kijkje te nemen. Lees meer over Delhi of India en boek een rondreis door India.

India - relaxen in Varkala

Even bijkomen van alle drukte tijdens je reis door India? Varkala, in Zuid-India, is een populaire bestemming om te relaxen aan het strand of aan je balans te werken tijdens een yoga retreat. Lees meer over India of boek één van onze tours in India.

Singapore - top 5

Singapore is een mix van westerse en Aziatische invloeden. Je vindt er heel veel plekken om heerlijk te eten en oneindig veel winkels om te shoppen. Lees meer over Singapore.

Maleisië - top 5

Verken de hoofdstad Kuala Lumpur, doe een jungle trekking in Taman Negara, bezoek de theeplantages in de Cameron Highllands en relax op de prachitige stranden van de Perhentian Islands. Lees meer over Maleisië of boek een rondreis door Maleisië.

Shanghai - de Fudan University

Bekijk de video en zie hoe leuk en leerzaam een studie is in Shanghai, China. Naast studeren leer je ook een andere cultuur. Zo bereid je je voor op een succesvolle carrière! Lees meer over studeren in China en de Fudan Universiteit.

Over Thompson Rivers Uni

Igor uit Rusland heeft het erg naar zijn zin op de Thompson Rivers University. Hij studeert Business. Lees over studeren in Canada en de Thompson Rivers University.

Thompson Rivers University

Coleson studeert filosofie en psychology en hij laat je in deze video zien hoe het studeren aan de TRU er aan toe gaat. Meer over studeren in Canada en de Thompson Rivers University.

Thompson Rivers University

Bekijk de video en zie hoe Katey haar studie aan de Thompson Rivers University ervaart! Lees over studeren in Canada en de Thompson Rivers University.

Amerika - top 5 van het westen

Het westen van Amerika zit bomvol spektakel. Ga naar de stranden in Los Angeles, ga naar de nationale parken in het westen van Amerika, be a star in Hollywood en beleef zelf de film Hangover in Las Vegas. Lees meer over Amerika en boek je eigen roadtrip door Amerika.

China, Peking - De Verboden Stad

Siavash neemt een bezoekje aan de Verboden Stad in Peking. Lees meer over Peking of boek een reis naar China. De Verboden Stad is een must-see in China. Het is een complex met meer dan 980 gebouwen. Vroeger mochten "normale mensen" de stad niet in, vandaar dat het de Verboden Stad heet.