Website

Roadtrip door Slovenië

De ultieme roadtrip door Slovenië. Reis met een echte klassieke campervan en geniet van de hoogtepunten en de cultuur van Slovenië.

Stork campervan en Cuckoo campervan | NEST

Huur een Nest campervan voor jouw avontuur in Slovenië. Kies voor de "Cuckoo" of "Stork" campervan in Slovenië en start jouw roadtrip avontuur in de Balkan.

Balkan campers - Huur een retro campervan in de Balkan

Verhuur van campervans in de Balkan. Huur een retro of moderne campervan voor jouw avontuur in de Balkan en Adriatische regio.

Jucy Wavefarer campervan

De Wavefarer campervan is perfect voor twee personen. Start jouw camperreis met alles wat je nodig hebt aan boord - een tweepersoonsbed, ijskast, 2-pitsgasfornuis en een gootsteen. Pak je spullen en maak je klaar voor een camperreis door Amerika!

Jucy Trailblazer campervan in Amerika en Canada

De Trailblazer campervan van Jucy is geschikt voor vier personen. De campervan is compact en toch van alle gemakken voorzien. De Trailblazer beschikt over twee tweepersoonsbedden, een kleine keuken met ijskast, gaspitten en gootsteen. De Trailblazer campervan is makkelijk te besturen op jouw camperreis door Amerika!

Kuga en Hitop campervan Amerika

De Hi-Top campervan is een populaire keuze onder backpackers en is ideaal voor een camperreis door Amerika. Deze campervan is een ouder model van de Kuga campervan. De Hi-Top is geschikt voor twee tot drie personen en dus ideaal voor een stel, vrienden of voor een gezin met een kind (minimaal vier jaar oud).

Escape campervans in Amerika en Canada

Huur je camper of campervan van Escape in Amerika of Canada. Alle campervans zijn volledig uitgerust, op maat gemaakt en met de hand beschilderd. De Big Sur campervan is perfect voor een lang weekend weg, roadtrips van kust naar kust en reizen door nationale parken

Wat is overlanding?

Alles wat je moet weten over overlanding en het concept van de gebaande reizen met andere gelijkgestemde reizigers.

Studeren aan Santa Barbara City College - Californië

Dit college is erg populair onder internationale en Amerikaanse studenten en ligt vlakbij het strand in het zonnige Californië, wat het natuurlijk extra aantrekkelijk maakt om hier je studie in het buitenland te doen.