[X] Archive

Vrijwilligerswerk: Opvangcentrum voor dieren - La Ceiba - Costa Rica

Deze video geeft je een idee wat het vrijwilligersproject "The Jaguar Animal Rescue Center", in Playa Chiquita, inhoudt. Het centrum is een non-profit organisatie die zich focust op het rehabiliteren van mishandelde, gekwetste en/of in beslag genomen dieren om ze in een later stadium terug vrij te laten in hun natuurlijke omgeving in beschermde...

Vrijwilligerswerk met dieren in Costa Rica: Project ASIS

Leer meer over vrijwilligerswerk met slingeraapjes en andere dieren in het Proyecto Asis in Costa Rica. Als vrijwilliger help je mee met het verzorgen van de dieren en bereidt je ze voor op hun terugkeer naar het wild. Daarnaast help je ook mee in de lokale gemeenschap en leer je ook Spaans. Lees meer: Vrijwilligerswerk met dieren in Costa Rica

Vrijwilligerswerk met dieren in Costa Rica: het verhaal achter "Project ASIS"

Proyecto Asis is een organisatie in Costa Rica die zich focust op de bescherming van wildlife, het behoud van de natuur en het doorgeven en voeden van deze waarden door samen te werken met de lokale gemeenschap en onderwijs, Het project doet dienst als opvangcentrum voor dieren, Spaanse school en vrijwilligersproject net de lokale gemeenschap....

Surfen in Sri Lanka - Lapoint Surfkamp - Sri Lanka

Sri Lanka is de perfecte locatie om te leren surfen. Het helpt natuurlijk ook dat het water een heerlijke 28 graden is, dus geen ramp als je van je board valt. De instructeurs helpen je op weg en voor de rest is het enkel genieten van deze geweldige locatie en chille levenstijl. Meer info: Sri Lanka Meer info: Sri Lanka Surf Camp

AMDA's High School zomeropleidingen

Maak je dromen waar en ga samen met andere jongeren tijdens jouw vakantie een zomercursus doen aan de geweldige zang-, dans- en toneelschool American Musical and Dramatic Academy (AMDA) in de Verenigde Staten.

Working Holiday Canada

Canada staat wereldwijd bekend om z'n fantastische winterseizoen. Diepe poedersneeuw, een bruisend nachtleven en een prachtige natuur maken Canada tot een topbestemming voor wintersporters. Ben je tussen de 18 en 30 jaar en wil je graag werken en reizen in Canada? Met een Working Holiday kan het!

Margot en Lisa - Tussenjaar aan Green River College

Margot en Lisa hebben tijdens hun gap jaar gestudeerd aan Green River College. Kom meer te weten over hun ervaringen aan Green River College in Washington State.

The London Met Experience

Do something you love. Study in the heart of London at London Metropolitan University. These films give a taste of the student experience, and the benefits of studying at London Met.

MCP life

Join us as a volunteer, learn scientific diving and study marine biology, help us campaign and meet like minded people from all over the world who may end up as your lifelong friends.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Heb jij ook een lijstje van dingen die je ooit graag wilt doen? Stel je eigen bucketlist samen.

Curtin Singapore - The complete university experience

Curtin Singapore is een campus van de Australische Curtin University. Curtin Singapore geeft studenten de mogelijkheid om een Australische universitaire opleiding in Singapore te volgen. Studeer aan Curtin in Singapore met KILROY.

Curtin University - de campus in Perth, Australië

Vrienden, plezier, studeren, eten, business, architectuur, wetenschappen, kunst, fashion, films,... dit is slecht een deel van waar studeren aan Curtin University, Australië, allemaal om draait.