[X] Archive

Rondleiding: Monash University

De campus van Monash University is in Melbourne. Je krijgt een rondleiding van internationale student Jamad. Lees meer over studeren in Australië en Monash University.

University of Western Australia

Perth is de zonnigste stad van Australië. Aan de University of Western Australia studeren meer dan 4500 internationale studenten uit 90 landen. Linn laat je zien hoe leuk het hier is! Lees meer over studeren in Australië en de University of Western Australia.

University of the Sunshine Coast

Hier schijnt de zon altijd! Het is een kleine universiteit, je krijgt de kans tussen de kangoeroes te studeren en af en toe een duik te nemen in het zwembad. Lees meer over studeren in Australië en University of the Sunshine Coast.

Campus van Sydney University of Technology

De Technische Universiteit in Sydney ligt in het centrum van de stad. Sivert uit Noorwegen laat de campus zien. Je kunt ook zien waar Sivert woont. Lees meer over studeren in Australië en University of Technology Sydney (UTS).

Queensland Uni of Technology

Queensland University of Technology is in Brisbane, Australië. Vicky uit Denemarken laat je de campus zien en hoe ze woont. Lees meer over studeren in Australië en Queensland University of Technology (QUT).

Rondleiding op Macquarie Uni

Macquerie University ligt vlakbij Sydney. Emma uit Brits-Colombia laat je de campus en de faciliteiten zien. Lees meer over studeren in Australië en Macquerie University.

La Trobe University tour

De universiteit ligt 14 km buiten Melbourne. Op La Trobe studeren veel internationale studenten. Conor neemt je mee en laat je de campus van La Trobe University zien. Lees meer over studeren in Australië en La Trobe University.

Tips - GoPro video camera

De GoPro camera is een toffe gadget. Je kunt de GoPro werkelijk waar overal mee naartoe nemen, hij is waterdicht en shockproof. Lees alles over het plannen van je reis.

Bali, Indonesië - leer surfen

Bali is de perfecte plek om te leren surfen. Lees meer over surfen op Bali. Guro uit Noorwegen gaat op dit filmpje de uitdaging aan en leert surfen op Bali. Kijk hoe zij het leren surfen op Bali aanpakt - kun jij dat beter...?

Indonesië - Surfcamp Bali

Patrik uit Zweden geeft een rondleiding door het Lapoint surfkamp in Canggu op Bali. Als je niet surft kun je daar films kijken, lekker eten en bij het zwembad hangen op de basis van Lapoint. Maar je zult veelal in het water zijn, want met surfdudes en surfdudettes die overal ter wereld vandaan komen, zul jij op het Lapoint surfkamp leren surfen...

Bali - roadtrip op de scooter

Soffi heeft in de vroegte een scooter gehuurd om een dagje in Bali te toeren. Stel je voor dat jij in volle vrijheid op de scooter in Bali rijdt met de wind door je haren... Je kunt stoppen waar je wilt, dus bekijk net als Soffi de zonsopgang, eet waar je wilt, bekijk een waterval en neem een verfrissende duik! Lees meer over Bali of boek een...

Indonesië - Gili Trawangan

Welkom in het backpacker paradijs van de Gili Eilanden. Maak overdag een duik onderwater en duik 's avonds het nachtleven in. De Gili Eilanden bevinden zich bij de westkust van Lombok. Je kunt tours nemen naar de andere twee Gili buureilanden, Gili Meno en Gili Air. Lees meer over de Gili Eilanden of volg een duikcursus op de Gili Eilanden.